VEEL GESTELDE VRAGEN

Waar werk je?


Ik werk graag van thuis uit, achter de schermen voor jouw bedrijf of via skype als een warm klankbord.

Woon je in de buurt van Zonhoven, Genk, Hasselt, Lummen, …dan kom ik ook heel graag ter plaatse.

Een brainstormsessie in een inspirerende rustige koffieplek kan voor mij ook helemaal. Of aan zee, zo zot ben ik ook.
Is een lange samenwerking voor altijd bindend?


Nee hoor, we kijken of er een match is en of we elkaars verwachtingen kunnen inlossen. Als na verloop van tijd onze cirkel rond is, beëindigen we met respect onze overeenkomst. Open communicatie vind ik hierin heel belangrijk.
Kan je meteen aan de slag bij mij?


Ik zou het waarschijnlijk heel graag willen, maar mijn agenda kan jou het beste vertellen wat mogelijk is. Het hangt natuurlijk ook af welk Sidekick pakketje je kiest (zie dienstpakketjes). Dus stuur mij een mailtje met wat kan voor jou, zo zoeken we beiden een geschikt moment.
Doe jij ook alle social media van mijn bedrijf?


Ik geloof erin dat jij de beste persoon bent om dit zelf te doen, omdat ik ervan overtuigd ben dat je dan meer authenticiteit uitstraalt. Ik help je wel heel graag met content-strategie en tips & tricks voor Instagram. De andere social mediakanalen (facebook, LinkedIn, twitter,) laat ik aan andere experts over.
Wat doe jij het liefst?


Ik word helemaal enthousiast als ik mee mag nadenken in jouw creatief proces, denk aan personal branding, positionering, authentieke marketing, Instagram support, waardevolle feedback, …

Als je een creatieve maker bent, help ik ook heel graag eigenhandig mee (mooi inpakken, versturen, foto’s nemen van jouw product, meehelpen in het creatieproces…)

Bij een event vind ik het fantastisch om jouw klanten een warm onthaal te bieden en zo heel veel persoonlijkheid en klantvriendelijkheid te schenken.

Follow your soul,
it knows the way
#yellowvibes

LET'S MAKE SOME WAVES

Laviedefanny

Bokrijkseweg 84     3520 Zonhoven 

0491 935 800     info@laviedefanny.be

  • Black Instagram Icon
  • Pinterest
  • LinkedIn

©2020 Laviedefanny. Created by This Way Up

privacyverklaring