VEEL GESTELDE VRAGEN
WAVES_Tekengebied 1.png

Waar werk je?


Ik werk graag van thuis uit, achter de schermen voor jouw bedrijf of via skype als een warm klankbord.

Woon je in de buurt van Zonhoven, Genk, Hasselt, Lummen, …dan kom ik ook heel graag ter plaatse.

Een brainstormsessie in een inspirerende rustige koffieplek kan voor mij ook helemaal. Of aan zee, zo zot ben ik ook.
Is een lange samenwerking voor altijd bindend?


Nee hoor, we kijken of er een match is en of we elkaars verwachtingen kunnen inlossen. Als na verloop van tijd onze cirkel rond is, beëindigen we met respect onze overeenkomst. Open communicatie vind ik hierin heel belangrijk.
Kan je meteen aan de slag bij mij?


Ik zou het waarschijnlijk heel graag willen, maar mijn agenda kan jou het beste vertellen wat mogelijk is. Het hangt natuurlijk ook af welk Sidekick pakketje je kiest (zie dienstpakketjes). Dus stuur mij een mailtje met wat kan voor jou, zo zoeken we beiden een geschikt moment.
Doe jij ook alle social media van mijn bedrijf?


Ik geloof erin dat jij de beste persoon bent om dit zelf te doen, omdat ik ervan overtuigd ben dat je dan meer authenticiteit uitstraalt. Ik help je wel heel graag met content-strategie en tips & tricks voor Instagram. De andere social mediakanalen (facebook, LinkedIn, twitter,) laat ik aan andere experts over.
Wat doe jij het liefst?


Ik word helemaal enthousiast als ik mee mag nadenken in jouw creatief proces, denk aan personal branding, positionering, authentieke marketing, Instagram support, waardevolle feedback, …

Als je een creatieve maker bent, help ik ook heel graag eigenhandig mee (mooi inpakken, versturen, foto’s nemen van jouw product, meehelpen in het creatieproces…)

Momenteel ontwerp ik samen met andere creatieve ondernemers een "Happy Wave Box". Hierin kan ik al m'n creativiteit kwijt en ik mag samen plezier maken met andere creatieve zielen! Soon more!
Wat is de Happy Wave Box?


De Happy Wave Box is een box die inspireert en golfjes van geluk brengt!

Om deze box te ontwikkelen heb ik m'n inspiratie gehaald uit mijn liefde voor de golvende zee en de geur van de Portugese kusten.

Met de “Happy Wave Box” wil ik graag Sea Vibes in een doosje brengen én jou inspireren om te kiezen voor duurzaamheid, lokaal & handgemaakt.

What's in it?

- Bio douche zeep & sunset shampoobar die jou met de geur van ocean breeze in gedachten brengt naar de kusten van de Algarve. (made by Zida)

- Handgemaakte zeephouder in keramiek design. Denk hierbij aan een kalme golvende zee. Het unieke wavedesign brengt rust in jouw badkamer. (designed & made by Liane Castermans).

- Een "Happy Waves" kaartje gedrukt op duurzaam papier. Word jij ook blij van de zee? Of ken je iemand die wat “geluksgolven” kan gebruiken? Post it! (designed by Lisa, printed by drukkerij zwart op wit).

- Een "Happy Waves" poster gedrukt op duurzaam papier.

- "You make me Happy" kadobonnen om te schenken aan iemand die jou dierbaar is.

En natuurlijk hoop ik dat de Happy Wave Box jou "Waves of Happiness" brengt, ‘n blij-maker voor jezelf of iemand die je graag ziet.

De Happy Wave Box zal zich in de toekomst verder vullen met unieke handgemaakte items met een zee-verhaal, steeds in samenwerking met creatieve ondernemers die samen met mij positieve golven in de wereld willen brengen.


Met jouw aankoop steun je lokale ondernemers en draag je bij aan een betere wereld voor de oceaan.

Hope to SEA you soon!

Fanny

Follow your soul,
it knows the way
Persoonlijk handschrift - geschreven.png
#wavesofhappiness