VEEL GESTELDE VRAGEN
WAVES_Tekengebied 1.png

Waar werk je?


Ik werk graag van thuis uit, achter de schermen voor jouw bedrijf of via zoom als een warm klankbord.

Woon je in de buurt van Zonhoven, Genk, Hasselt, Lummen, …dan kom ik ook heel graag bij jou ter plaatse.

Een brainstormsessie in een inspirerende rustige koffieplek kan voor mij ook helemaal. Of aan zee, zo zot ben ik ook.




Wat is het Happy Wave Traject?


Het Happy Wave Traject is er voor (startende) creatieve soul ondernemers op zoek naar meer helderdheid & foucs in hun aanbod en proces. Voel jij dat de dingen niet meer helemaal kloppen in je huidig ondernemersverhaal en dat je bedrijf niet loopt zoals je écht zou willen? Heb je heel veel ideëen en verlang je naar rust en helderheid in je verhaal, zodat je je niet overweldigd of verlamd voelt? Soms dat extra enthousiast zetje nodig om jouw ideëen werkelijk vorm te geven? Ik help jou graag in een 1 op 1 begeleiding via dit Happy Wave Traject. Je kan kiezen tussen: Kort Traject: HWT - 3 maand: - 3 wave-sessies van 1u op afgesproken tijdstippen. - Tussendoor is er een incheck moment via e-mail of voice-bericht. - Prijs: 205 euro (incl. btw). Langer Traject: HWT - 6 maand: - 6 wave-sessies van 1u op afgesproken tijdstippen. - Tussendoor zijn er incheck-momenten via e-mail of voice-bericht. - Extra gerecycleerd tof notebook ism Redopapers. - Prijs: 410 euro (incl. btw) Om de 2 of 4 weken gaan we samen onderweg voor een korte of voor een langere periode. Zo heb je een maandelijkse follow-up en reflectiemoment met een warm klankbord. Ik reis mee in jouw verhaal, tijdens je eb & vloed. Wat is er voor jou veranderd na de wave-sessies? - Jij hebt stappen gezet richting jouw droomdoel met aandacht voor de zijwegen op je pad, de ervaringen en het leerproces. - Met de feedback ben je gaan finetunen. Hierdoor heb je meer rust en focus gevonden. Je hebt losgelaten wat niet meer bij je past, ook al voelde dat spannend. - Je bent enthousiast en vol goesting om jouw unieke golven verder te pakken. Meer weten? Maak 'n afspraak voor een vrijblijvende en gratis zoom-call. Op die manier kunnen we voelen of er een match is en/of ik voor jou wel de juiste coach ben. Stuur me gerust een mailtje naar info@laviedefanny.be




Wat is de Happy Wave Shop?


De Happy Wave Shop is een plek die inspireert en golfjes van geluk brengt!

Om deze shop te ontwikkelen heb ik m'n inspiratie gehaald uit mijn liefde voor de golvende zee en de geur van de Portugese kusten.

Met de Happy Wave Box Shop wil ik graag een zee-verhaal in a box brengen én jou inspireren om te kiezen voor duurzaamheid, lokaal & handgemaakt.

Wat kan ik kopen?

Soap & more:

- Biologische handgemaakte douchezeep & shampoobars met de geur van 'Ocean Breeze'.

Keramiek:

- Multifunctioneel design "Wave Board ". Mooi handgemaakt golfdesign om jouw zeep, juwelen, koekjes en zoveel meer op te leggen.

- "Sea blue cup", een handgemaakte keramieken mok met zomerse uitstraling.

T-shirt & more:

- Bio katoenen T-shirt met de opdruk "Waves of Happiness" aan de voorkant en golfjes aan de achterkant.

- Bio Totebag ten voordele van Sam Carton haar been(e)fiet.

Books & more:

- Het boek Soulpedition geschreven door Silvie Mateljan. Een no-nonsense boek met prachtige reisfoto's & persoonlijke inzichten die het innerlijke avontuur in je aanwakkeren.

- Kaartjes en een poster gedrukt op duurzaam papier. Word jij ook blij van de zee? Of ken je iemand die wat “geluksgolven” kan gebruiken? Post it!

- "You make me Happy" kadobonnen om te schenken aan iemand die jou dierbaar is.

De Happy Wave Shop zal zich in de toekomst verder vullen met unieke handgemaakte items met een zee-verhaal, steeds in samenwerking met creatieve ondernemers die samen met mij positieve golven in de wereld willen brengen.


Met jouw aankoop steun je lokale ondernemers en draag je automatisch bij aan een betere wereld voor de oceaan en/of goed doel.

Hope to SEA you soon!

Fanny




Heb jij nog een andere vraag?


Ik help je graag met jouw specifieke vraag. Stuur me even een mailtje op info@laviedefanny.be





Follow your soul,
it knows the way
Persoonlijk handschrift - geschreven.png
#wavesofhappiness