Een ode aan de liefde voor de zee, de golven en de zon

Happy Wave Box

HAPPY WAVES IN A BOX

De HAPPY WAVE BOX is een box die inspireert en golfjes van geluk brengt!

Om deze box te ontwikkelen heb ik m'n inspiratie gehaald uit mijn liefde voor de golvende zee en de geur van de Portugese kusten.

Met de “Happy Wave Box” wil ik graag Sea Vibes in een doosje brengen én jou inspireren om te kiezen voor duurzaamheid, lokaal & handgemaakt.

De eerste samenwerking met 3 creatieve Limburgse ondernemers (Ida, Liane en Lisa) was een super boeiend creatief proces. Samen hebben we ervoor gezorgd dat dit een duurzaam verhaal is, maar ook stijlvol, mooi en vernieuwend.

En natuurlijk hoop ik dat de Happy Wave Box jou "Waves of Happiness" brengt, ‘n blij-maker voor jezelf of iemand die je graag ziet.

Het doel van de Happy Wave Box is dat hij zich verder vult met mooie, duurzame, unieke items die golfjes van geluk brengen. Hiervoor zal ik in de toekomst steeds beroep doen op creatieve ondernemers die graag samen met mij positieve golven in de wereld willen brengen.

Scroll hieronder naar Meet the Makers, Ida, Liane en Lisa hebben de “Happy Wave Box” vanaf het begin mee vormgegeven. Zonder hun vakkennis en advies was dit concept nooit zo mooi geworden. Ze hebben elk op hun eigen manier bijgedragen, met wat zij het liefste doen.

WHAT'S IN IT?

Geniet van de heerlijke sfeer van zee, strand en zon.

Handgemaakte  vegan zeep. De zeep heeft ‘n frisse, zilte geur en brengt je naar de kusten van de Algarve. De zeep komt in een herbruikbaar bio katoenen zakje. Ook handig als geurzakje, verzamelzakje voor juweeltjes of om je mooiste schelpjes in te bewaren.

Prijs: 12 euro (zeep met zakje).

Handgemaakte zeephouder/juweelhouder in keramiek wave design. Denk hierbij aan een kalme golvende zee. Het unieke golfdesign brengt rust in jouw badkamer.

Prijs: 30 euro, enkel op aanvraag, meer info  & foto's volgen binnenkort.

Een "Waves of Happiness" postkaart gedrukt op duurzaam papier. Word jij ook blij van de zee? Of ken je iemand die wat “geluks-golven” kan gebruiken? Post it! 

Prijs: 12,50 euro voor een set van 5 kaartjes. 

Cadeaubon “You Make Me Happy” gedrukt op duurzaam papier. Wil je graag iemand blij maken met een cadeautje uit de webshop? Dat kan! Koop je cadeaubon via Instagram of via de webshop (coming very soon!)

Prijs: kies zelf het bedrag die je graag wil schenken.

Zin gekregen om te zien wat de Happy Wave Box is? Ga dan naar de Webshop (coming soon) of kijk op Instagram via hoogtepunten Happy Wave Box & reviews.

Sea You Soon,

Fanny

MEET THE MAKERS

Ida


Ida@zeepziederzida Bio handgemaakte zeep Ik leerde Fanny kennen via Instagram en plots kreeg ik een bericht vol enthousiasme, want ze had een plan! Vereerd en nieuwsgierig keek ik uit naar onze ontmoeting. De dag zelf kwam er een spring int veld binnen gewandeld. Ze vertelde over haar plannen, over haar werk, over wat haar inspireerde. We vertrokken vanuit het basis idee met de zee-zeep, maar omdat deze geurloos is, was het niet meteen grote liefde. Ze vertelde over de zee en de kleuren waar ze van houdt. De verschillende mini zeepjes die toevallig op tafel lagen waren al snel zand, zee en zon. Nu nog een geurtje! Ja hoe ruikt de zee eigenlijk? En vooral hoe maken we die geur met etherische oliën. Fanny sprong op het idee van de eucalyptus, want dat paste voor haar bij eerdere vakanties aan de Portugese kust. We spraken af om een test uit te voeren en vandaar verder te werken. Ik maakte eerst 5 geursticks met synergiën van etherische oliën die aan de zee deden denken en een zeep met de afgesproken kleuren. Bij onze volgende afspraak koos Fanny het geurtje dat haar het meest kon bekoren en met wat knutselwerk kwamen we tot de juist verhoudingen. Het plan begon echt leven te krijgen. Fanny bestelde alvast een stempel, want zeep moet je stempelen voor hij gedroogd is, anders beschadig je de zeep. Na wat afstemming kreeg de zeep zijn huidige vorm en look. Wat een heerlijke samenwerking! Dankjewel Fanny
Liane


Liane@lianecastermas Ceramic & Design Over de vraag of ik graag wou samenwerken aan de "Happy Wave Box" van Laviedefanny, heb ik niet lang hoeven na te denken. Voor het eerst kon ik aan de slag gaan als product ontwikkelaar en mocht ik een design ontwerpen voor het merk ‘Laviedefanny’. De positiviteit van Fanny omzetten in een keramisch product was voor mij een nieuwe uitdaging wat mij als designer enorm veel energie geeft. Haar enthousiasme en gevoel naar vrijheid inspireren mij dan weer in het dagelijks leven. Deze kruisbestuiving vind ik enorm belangrijk in de wereld van creativiteit. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Een keramische zeephouder gebaseerd op de waves van haar logo en de lust naar vrijheid. Een object dat verwijst naar vakantie en rust waar enkel genieten centraal staat. Dankjewel Fanny voor dit leuke avontuur!
Lisa


Postkaartje Ik heb Lisa ontmoet via mijn klant Veronique Sneyaert. Ze is de dochter van deze getalenteerde juweelontwerpster. Creativiteit zit duidelijk in hun bloed. Momenteel duwt Lisa op de pauzeknop. Ik ben alvast heel dankbaar voor deze vlotte grafische samenwerking!

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

KOOP JE DOOSJE GELUK

Happy Wave Webshop coming soon! 

LET'S MAKE SOME HAPPY WAVES

Laviedefanny

Bokrijkseweg 84     3520 Zonhoven 

0491 935 800     info@laviedefanny.be

  • Black Instagram Icon
  • Pinterest
  • LinkedIn

©2020 Laviedefanny. Created by This Way Up

privacyverklaring