WORKSHOPHERO72.jpg
Individually we are one drop. Together, we are an ocean.

Happy Wave Coach 

HAPPY WAVE TRAJECT
WAVES_Tekengebied 1.png

Ik begeleid (startende) creatieve soulpreneurs met 'n
positieve mindset naar meer helderheid & focus

 

Voel jij dat je huidige situatie in je bedrijf niet (meer) klopt?

 

Je bent een (startende) creatieve soul-ondernemer gestart met ‘n grote dosis ondernemersgoesting en gedrevenheid. Je bent goed in wat je doet en je wil dit heel graag doorgeven aan je klanten. Je bent vastberaden om op je eigen unieke manier te ondernemen, want je bent creatief en je hebt er zin in!

Op dit moment voel je dat de dingen niet (meer) kloppen en dat je bedrijf niet loopt zoals je écht zou willen.

 

Je vindt keuzes maken moeilijk, want je hebt veel ideeën en veel opties die jij momenteel aanbiedt aan jouw klant. Zou je het verhelderend vinden mocht iemand jou een andere kijk op je bedrijf geven? Want soms zie je het zelf niet, omdat je er midden inzit.

Misschien zwem je al een paar jaar in die veilige vijver. Je doet wat je goed kan. Het loopt. Maar je voelt ergens dat er meer is, een andere weg die misschien beter bij je past.

 

Je wil graag een nieuwe weg inslaan, jouw droom achterna, maar er zijn veel gedachten die je saboteren. Kan ik dit wel? Mag ik dit wel? Wat gaan ze zeggen?

 

Je mist een klankbord. Iemand die vanuit een helikopterview meekijkt naar jouw bedrijf en jouw verlangens. Iemand die jou ziet en hoort, zonder belemmeringen.

 

Herken jij jou hierin?

Dan is het Happy Wave Traject misschien wel iets voor jou.

Wat houdt het in?

Het is een 1-op-1 begeleiding. Ik luister naar jouw verhaal, vertaal jouw lichaamstaal en geef als een warme spiegel mee wat ik zie en voel. Ik vertel wanneer je straalt, twijfelt, hapert of schatert.

Ik geef je een veilige omgeving om te ventileren, zodat je volledig jezelf mag en kan zijn. Op die manier kan je ook echt golfjes pakken die jou gelukkig maken!

Als creatieve ondernemer denk ik spontaan met je mee om jouw idee verder vorm te geven.

In 3 of meerdere sessies surfen we samen verder. Welke acties heb je genomen, of welke niet? wat zijn je valkuilen en sterktes?

Wat is er voor jou veranderd na de wave-sessies? 

Met de feedback heb je meer helderheid gekregen en ben je gaan finetunen. Hierdoor heb je meer rust en focus gevonden in je hoofd. Je hebt losgelaten wat niet meer bij je past, ook al voelde dat spannend.

 

Jij hebt hierdoor stappen gezet richting jouw droomdoel met aandacht voor de zijwegen op je pad, de ervaringen en het leerproces.

 

Je bent enthousiast en vol goesting om jouw unieke golven verder aan te pakken. Jouw bedrijf groeit zoals jij het écht wenst

Maar alvorens we van start gaan, eerst nog even dit.

 

We plannen samen een kennismakingsgesprek in. Dit is gratis.

Hier stel ik jou vooral vragen zoals "Wat heb je nu nodig? Waar loop je tegenaan? Wat is jouw droom? Waar wil je écht naar toe?".

 

Indien je mij nog niet goed kent, vertel ik je graag wat meer over wie ik ben en mijn visie over het ondernemen.

 

Bedoeling van dit gesprek is dat we elkaar zo beter leren kennen en voelen of we op dezelfde golflengte zitten. 

Interesse? Je kan jouw geschikt momentje zoeken voor 'n zoom-call via deze link: https://calendly.com/laviedefanny Ons gesprek duurt ongeveer 30 à 60 min. Ik neem de tijd om jou te leren kennen en eerlijk antwoord te geven op al jouw vragen.

Zin om samen golven te pakken?

Wat kan je kiezen?

​Je kan kiezen voor een korte versie met 3 sessies van het Happy Wave Traject als je nood hebt aan helderheid vinden in je aanbod of als je 'n portie positieve vibes kan gebruiken om eindelijk dat te doen wat je allang wil doen, maar steeds uitstelt.

 

Wil jij graag gesteund worden in een groter project om dan achteraf trots te kunnen terugblikken op jouw acties richting jouw droomdoel? Dan raad ik om om te kiezen voor 6 sessies.

'If you can dream it, you can do it.' 

- Walt Disney

 

Wat kost een Happy Wave Traject?

 

De korte versie van 3 sessies kost 205 euro incl. btw. Hierin krijg je 3 uur exclusief alle aandacht via een zoom-sessie en steun ik je achter de schermen via persoonlijke incheckmomenten met een mail of voice-bericht.

 

Kies je voor een diepere laag, zodat we samen echt kunnen duiken naar de essentie van jouw uniek verhaal? Kies dan meteen de langere versie met 6 sessies.

Deze kost 410 euro incl. btw. Hier krijg je 6 uur aan persoonlijke begeleiding, tussendoor ook reflectiemails en/of voice-berichtjes. Bovendien krijg je bij de inschrijving van een langer traject ook een mooi gerecycleerde notebook t.w.v. 20 euro, zodat je alle inzichten en acties meteen kan neerpennen.

Sidenote: Deze prijzen zijn geldig voor alle inschrijvingen in 2021. In 2022 komt er een prijsverhoging.

'De wil om iets te doen komt vanuit

de overtuiging dat je het kan'

- James Allen

Hoe verloopt het traject?

Om de 2 of 4 weken gaan we samen onderweg voor 'n korte of voor 'n langere periode. Jij kiest waar jij het meeste nood aan hebt. Zo heb je 'n 2-wekelijkse of maandelijkse follow-up en reflectiemoment met mij via zoom. Ik fungeer als een warm klankbord én ik zet je aan tot geïnspireerde actie. Ik reis mee in jouw persoonlijk verhaal, tijdens je eb & vloed.

Praktisch:

Je krijgt een zoomlink op voorhand via email toegestuurd en we connecteren via de computer elk vanuit onze eigen plek.

Woon je in de buurt  van Zonhoven? Dan kom ik met plezier bij jouw thuis langs of gaan we wandelen in de natuur. Belangrijk is dat je dan een boekje of zo bij de hand hebt waarin je achteraf kan noteren wat belangrijk voor jou was tijdens de sessie.

Extra golfje van geluk: 

 Boek je meteen 6 sessies, dan krijg je 'n mooi duurzaam "Happy Wave Notebook" t.w.v. 20 euro i.s.mRedopapers.  Hierin kan je al je professionele en persoonlijke notities inschrijven tijdens of na de sessies. 

 

Samen golven maken.

Jij doet het wel, maar niet alleen.

-  Laviedefanny

Wil je graag een GRATIS kennismakingsgesprek

Ga naar deze link en reserveer jouw plekje via https://calendly.com/laviedefanny/60min

Voor 2021 is alles volzet, maar wil je graag starten in januari 2022? 

Wacht dan niet te lang en vraag vandaag nog jouw Happy Wave Call!

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Voor wie is dit Happy Wave Traject?

Dit korte of langere traject is geschikt voor (startende) creatieve soul ondernemers, vrijheid-zoekers, betekenis & mooi-makers, slow-life liefhebbers op zoek naar meer helderheid en focus om op ‘n leuke eenvoudige manier hun bedrijf op te bouwen en/of te laten groeien, zonder de goesting en de energie te verliezen.

Wanneer kan ik instappen in dit Happy Wave Traject?

Na een gratis kennismakingsgesprek ook wel de "Happy Wave call" genoemd, kijken we beiden of we de juiste match zijn voor elkaar. Je kan een geschikt moment inboeken via deze link:  https://calendly.com/laviedefanny/60min

 

Kan ik de investering van dit Happy Wave Traject als kost ingeven?

Ja, helemaal. Je ontvangt na overeenkomst een factuur die je volledig als zakelijke kost kan boeken.

Voor wie is dit Happy Wave Traject niet?

Als je op zoek bent naar 'n strategiecoach om snel veel omzet te draaien via e-mailfunnels, seo-optimalisatie, facebookadvertenties,... Dan raad ik je aan om een specifieke businesscoach hierin te zoeken om jou verder te begeleiden. 

La vie de Fanny - Indoor  (c) Foto Karen Nachtergaele-37.jpg

An Daniels - Slow Living Inspirator - Konexo

"Het is zo'n fijn gevoel om na een lange periode van zoekend te zijn nu de juiste weg ingeslagen te zijn. Dankjewel om me te begeleiden naar dit inzicht. Dit voelt zo goed en ik krijg er zoveel energie van! Steeds wanneer Fanny’s zonnestralen schijnen op mijn plannen wordt alles helder. Dankzij haar feedback kom ik steeds een stapje dichter bij de essentie."