Creative minds
inspire others.

Hei, leuk dat je er bent.
WAVES_Tekengebied 1.png

Ik ben Fanny, enthousiaste

sidekick voor creatieve ondernemers en

bezieler van de Happy Wave Shop . 
 

Elke Sidekick is anders en uniek. Ik wil er zijn om jou als creatieve soul ondernemer te ondersteunen met inspirerende brainstormsessies, authentieke Instagram marketing, een helpende hand in jouw creatief proces, styling en smartphone fotografie of een Happy Wave Traject.  

Als Personal Sidekick geef ik jou graag meer goesting, tijd en ruimte om in jouw creatieve flow te bewegen of ik vertel jou als warm klankbord wanneer je straalt, twijfelt, hapert of schatert.

Samen onderweg.

 

“Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain” is m'n favoriete film en ik krijg meteen een lach op mijn gezicht als ik er aan denk. De film beschrijft het sprookjesachtige en romantische verhaal van Amélie die op 'n dag besluit om met kleine dingen andere mensen gelukkig te maken. In de Happy Wave Shop vind je kleine unieke duurzame blij-makers. Producten die gemaakt zijn door lokale creatieve ondernemers om jou gelukkig te maken. We streven ernaar om samen positieve golven in de wereld te brengen en zo bij te dragen aan een betere toekomst voor de Oceaan.

 

Ik ben heel benieuwd naar jouw persoonlijk verhaal. Waarmee kan ik jou helpen om te ondernemen met goesting én een positief resultaat?

 

Vragen of zin in een samenwerking?

Stuur me gerust een mailtje! ✌

 Zonnegroet

Persoonlijk handschrift - geschreven.png

Ine, ex-collega & soulmate-vriendin

Haar teamspirit, ze schittert als ze voor iemand en samen met iemand iets kan creëren. Haar creativiteit, haar oog én zin voor detail, haar schitterende organisatiekwaliteiten (ideeën ordenen en filteren, mogelijkheden onderzoeken, het creatief proces uitstippelen) en haar enthousiasme … die veelzijdigheid met haar positieve vibes maken dat je haar niet in één vakje kan duwen, maar voor een ondernemer is zij een ideale partner.