You are

not lost,

you are

here

Hei, leuk dat je er bent.

Ik ben Fanny, enthousiaste

sidekick voor creatieve makers en soul ondernemers. 
 

“De wereld zien!” dat was m'n antwoord op wat ik later worden wil. Ik dacht niet aan 'n bepaalde job. Ik wou plekjes ontdekken, culturen proeven, veel boeiende mensen op m'n pad ontmoeten, het leven beleven in al z'n facetten.

Ik koos voor Latijn-Moderne talen. De talen zouden me helpen connecteren met de boeiende mensen tijdens m'n avonturen. Et voilà, zo koos ik erna om “Toerisme & Management” te studeren.

 

Vele jaren en reisavonturen later voel ik me nog steeds 'n soort van ontdekker. Deze keer niet in verre landen, maar in Limburg en nog meer in het ondernemerschap als sidekick voor creatieve ondernemers.
 

Stel je voor dat jij, als creatieve soul ondernemer, kan doen wat je het liefste doet. Je kan je volledig focussen op jouw creatief project of dienst. Je voelt de vrijheid om te ondernemen zoals jij dat wil. Wie-haaa, dat kan! Omdat ik jou kan ondersteunen met 'n positieve en doelgerichte mindset,  authentieke marketing, instagramstrategie, styling & fotografie … Zo krijg jij tijd en ruimte om in je creatieve flow te bewegen. 

 

Zou je het fijn vinden als je weet dat er iemand is die met je meedenkt, 'n warme spiegel op moeilijke momenten? Mijn missie is dat jij onderneemt met goesting & vertrouwen, zodat jouw dienst of product de wereld in kan!

 

“Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain” is mijn favoriete film! Weet je waarom? De film beschrijft het sprookjesachtige en romantische verhaal van Amélie die op 'n dag besluit dat ze met kleine dingen andere mensen gelukkig kan maken. Dat is nu net wat ik ook wil doen voor jou. 

 

Ik ben heel benieuwd naar jouw persoonlijk verhaal en waarmee ik jou kan helpen om te ondernemen met goesting en plezier. Stuur me 'n mailtje als je graag es op koffie of wandeldate wil. Dan pinnen we samen 'n date in onze agenda, hier in Limburg of elders met de voetjes in zee.

 

Ik kijk er naar uit!

 

Zonnegroet

Ine, ex-collega & soulmate-vriendin

Haar teamspirit, ze schittert als ze voor iemand en samen met iemand iets kan creëren. Haar creativiteit, haar oog én zin voor detail, haar schitterende organisatiekwaliteiten (ideeën ordenen en filteren, mogelijkheden onderzoeken, het creatief proces uitstippelen) en haar enthousiasme … die veelzijdigheid met haar positieve vibes maken dat je haar niet in één vakje kan duwen, maar voor een ondernemer is zij een ideale partner.

LET'S MAKE SOME HAPPY WAVES

Laviedefanny

Bokrijkseweg 84     3520 Zonhoven 

0491 935 800     info@laviedefanny.be

  • Black Instagram Icon
  • Pinterest
  • LinkedIn

©2020 Laviedefanny. Created by This Way Up

privacyverklaring