You are

not lost,

you are

here

Hei, leuk dat je er bent.

Ik ben Fanny, enthousiaste

Sidekick voor creatieve ondernemers en conceptuele bedenker van de Happy Wave Box . 
 

Elke Sidekick is anders en uniek. Ik wil er zijn om jou als creatieve soul ondernemer te ondersteunen met inspirerende brainstormsessies, een plan van aanpak, authentieke Instagram marketing, een helpende hand in jouw creatief proces, styling en smartphone fotografie, ... Als Sidekick geef ik jou hierdoor meer tijd en ruimte om in jouw creatieve flow te bewegen. 

 

“Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain” is mijn favoriete film, ik krijg meteen een lach op mijn gezicht als ik er aan denk. De film beschrijft het sprookjesachtige en romantische verhaal van Amélie die op 'n dag besluit om met kleine dingen andere mensen gelukkig te maken. In de Happy Wave Shop vind je kleine unieke duurzame blij-makers. Producten die gemaakt zijn door lokale creatieve ondernemers om jou gelukkig te maken. We streven ernaar om samen positieve golven in de wereld te brengen. 

 

Ik ben heel benieuwd naar jouw persoonlijk verhaal. Waarmee kan ik jou helpen om te ondernemen met goesting én een positief resultaat?

 

Vragen of zin in een samenwerking? Stuur me gerust een mailtje! ✌

 

Ik kijk er naar uit!

 

Zonnegroet

Ine, ex-collega & soulmate-vriendin

Haar teamspirit, ze schittert als ze voor iemand en samen met iemand iets kan creëren. Haar creativiteit, haar oog én zin voor detail, haar schitterende organisatiekwaliteiten (ideeën ordenen en filteren, mogelijkheden onderzoeken, het creatief proces uitstippelen) en haar enthousiasme … die veelzijdigheid met haar positieve vibes maken dat je haar niet in één vakje kan duwen, maar voor een ondernemer is zij een ideale partner.

LET'S MAKE SOME HAPPY WAVES

Laviedefanny

Bokrijkseweg 84     3520 Zonhoven 

0491 935 800     info@laviedefanny.be

  • Black Instagram Icon
  • Pinterest
  • LinkedIn

©2021 Laviedefanny. Created by This Way Up

privacyverklaring